Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
fekeandras
üzenetére
Én is azt mondanám, hogy a sebességgel van gond. Szerintem, ha megint így jársz, gyors alt+tab, és eressz rá egy sebességmérést! Lehet, hogy a szolgáltatód nem stabil. Továbbá érdemes ilyenkor megnézni a feltöltési sebességet is, mert lehet a letöltés tökéletes, de ha nincs feltöltési sebességed, akkor is ugyanígy jársz.
Én nem rég a t-online-os netemmel jártam úgy, hogy néha - naponta 3-4 alkalommal - leesett a feltöltési sebesség és semmi se jött be. Valami elosztót aztán kicseréltek a környéken és megjavult.
Szóval feltétlenül nyomj rá egy tesztet akkor is, amikor ezt tapasztalod! Nekem jobb ötletem nincs. Esetleg még annyi, hogy nincs olyan progid, ami automatán frissíti magát? Lehet észre se veszed, de valami mégis tölt ilyenkor pl. update csomagot. Nézd meg ilyenkor a futó alkalmazások listáját is, hátha kiderül valami belőle
Új hozzászólás Aktív témák

- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest