Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Target78hu

aktív tag

válasz Karibaba #13430 üzenetére

Üdv!

Az itteni társaságot úgy ismertem meg ,hogy segítőkészek és igen jó fejek ,de hogy letámadják mackó barátom ,mert leírta a véleményét/tapasztalatát ez nem happy és nekifutásból ropit török!
    32 lvl en vagyok és toltam ezerrel még a levelR-töl kezdve is csingacsukk japcsi nyelven pár baráttal(HKV) ,ahogy elregéltem soxor a többieg unalomig ugrálva rajta át!
    Remek feeling volt külföldi versenyzökkel(plána magyarokkal) összefutni és megmérkőzni nap ,mint nap ,de folyamatosan !SZÁMOMRA! negatív irányba ment a peccsek folyamán!
    Nem fikázom ,mert attól még egyedi és a miénk is a PT,még ,ha olyan-amilyen is..
    Volt mikor letöröltem ,mert felhúzott ,de mostmár rajta pihen a hádédémen akárhány terrabyte is, mert érdekel és reménykedem ,hogy a "régi" feeling visszagyün.. valamelyik folt nyomán!
    Ememesizét meg nem tolok mást ,mert hidegen hagynak ,ez azért böködi az oldalam ,mert nem van hasonszőrű a palettán (sztem).
    Jöhet a szikla rájam! Ez csak 1 vélemény ,ha nem bejövős -> mod dáláte vagy a görgőn egy csusszanás oszt annyi! PT4ever - aerial4*ie

Új hozzászólás Aktív témák