Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Creative997
üzenetére
Velem dragban szokott ez lenni! Ha ideges lesz az ellenfél, de nem ér utol már induláskor felém irányítja a kocsit. Ezek fel tudják baszni az agyam. Meg előfordul, hogy véletlenül nekimegyek valakinek, de olyankor benyomom, hogy sorry! Ennek ellenére következő kanyarban nekem jön 300al bosszúból! Nem értem az ilyen embereket. Úgy eltudják rontani a játék élményt. Pedig az a legjobb, ha fej fej mellett haladunk és izgi van, de egyeseknek lehet nem...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Dettó... második helyről indultam, engem kilöktek és ÉN KAPTAM PIROS ZÁSZLÓT, végül lekörözéssel végeztem...
De valami slowbugom lehet, mert padlóba nyomom a gázt de rajtnál mégis mindenki elhúz mellettem aztán egyből ki is köknek...
Új hozzászólás Aktív témák

- eBay-es kütyük kis pénzért
- League of Legends
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Microsoft Excel topic
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest