Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Isten88
üzenetére
Az csak poén ,mert már nincs meg sajna ,eladtuk régesrégen.Elötte TVC volt és azon "programoztam" játékokat ,aztán a c64en is(simons basicben,mert helyettem lefordította gépikódra
) .Sorry az offért ,de felejthetetlen feeling volt ,főleg ,ha csak a mai gamepalettára tekintek ,mert most milyen unkreatív tucat izékkel hegyekkel van már tele....Hogy legyen valami idetéma is: a bélában még érdekes volt a wangan számomra ,mert újdonság volt és sokat adott ,meg persze kilehetett hajtani a csotrogányokat...Sőt voltam is a destivel topván 1x ,igaz nem sokáig .De ,ha lehet inkább england,circuit térképeken bénázok.Csak azok a lufik a pályán valami majálisra emlékeztetnek, mintsem odaillő dekorésöncucc(tom egyéni szocprob ;-) )!
-
ABnormal
őstag
válasz
Isten88
üzenetére
nekem van vic20,2db c64,kb8db c+4,1541,1541-II,1551 floppy,rengeteg joystick és lemezek plusz egy mátrix nyomtató,de a lényeg az,hogy némelyiket elég jól tudom programozni

TNA,Benedicht vagy bárki illetékes,szóljatok már,hogy a wanganon a díjazást vegyék lentebb,legyen sok pont pl a serpentinen helyette...
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) .Sorry az offért ,de felejthetetlen feeling volt ,főleg ,ha csak a mai gamepalettára tekintek ,mert most milyen unkreatív tucat izékkel hegyekkel van már tele....