Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag

-
UnConnecteD
senior tag
angolul tudoknak itt van egy egesz jo kivitelezesu KEZIKONYV, nemreg talaltam, nem tudom volt e mar. en eleg sok ujat tudtam meg belole.

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
amugy hany kocsi lesz egyszerre a palyan? hangarban 4 vagy affolott mar semmi ertelme nincs. tul szuk a hely, hiaba vagy jo, ha a sok allat feleslegesen megy neked. hiaba nyomkodjak az Im sorry-t, azt mar baszhatod.
Mariann nagyon regen lattalak mar online, mostanaban sose, pedig akkor jokat jatszottunk
-
UnConnecteD
senior tag
hat igen, aki CSAK TA-t jatszik, az nehezebben vesz eszre kulonbseget

-
UnConnecteD
senior tag
akkor mar lehet tudni a vegleges rendszerrol valamit ?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
vagy pedig egyszeruen torolje le a save konyvtar tartalmat, es allitsa be maganak, ahogy akarja
-
UnConnecteD
senior tag
szoval hol lehet jelentkezni a bajnoksagrol ? valamit az osztalyozasi rendszerrol lehet tudni ?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
sagesz93
üzenetére
zsakbamacska. ha megveszed, kapsz ajandekot. ha makod van, valami jobb kocsi lesz benne. ha nem, akkor valami atlagos cucc. pl. nekem jott mar Combo seeker, popper, RP csaj is. szerintem nem eri meg az arat. pl. Kisa tan NSX-et nyert vele, ha jol emlekszem
naszovaltehatakkor
pontosan MA 2 eve, hogy regisztraltam az elso accomat. azota nagyon sokat jatszottam ezzel a programmal. sokkal tobbet, mint barmelyikkel, ami eddig a gepemen volt valaha.
ennyi ido alatt sok haver lett, mindenfele orszagbol ( usa, holland, roman, stb.) remelem, meg egy darabig tudok vele jatszani, es nem rontanak el rajta semmit.koszonet pH Tibee HUN-nak, hogy megmutatta ezt a jo kis programot

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
na, igen, ha versenyrol van szo, akkor altalaban csak Sim VS. pedig van meg par jatek mod
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
ALIENwoods2
üzenetére
" Érdekesség képp az Invictus is fent van crew formájában nevük:
Hungary Project Torque
TAG: HTP "HPT az, de nincs fent az Invictus, csak ugy beirtam a fejleszto nevet oda. bocs, ha ezzel felrevezettelek ...

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
termeszetesen ez is csak egy bug, de erdekes modon, csak az ujabb jatekosokkal fordul elo ( szerintem ) . nekem az egyik acc-om 87 napnal jar, de az tenyleg annyi. jovo heten lesz 2 eve, hogy folyamatosan jatszok.
-
UnConnecteD
senior tag
hol vannak a GS-ek mostanaban? alig lehet latni oket. nyaralnak vagy sztrajk van?
ma is bejott egy ilyen kocsog, es szetkurta a Global-t ugy 20 percen keresztul ilyennel :

amig nem jott Bowl.
5 perce meg 5 mp-enkent inditott szavazast. nem tudtam elkepzelni, mi az a hang. drift kozpen nagyon nyugtato, ha belecsipog allandoan

takarodjon vissza a level-r- be az ilyen seggfej
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
en ugyanazokat csinalom mindig.
Task - legfelso sorban a 4. 140 meteres ugras. 1 perc korul megvan, ad 700 RP-t, XP-t is, meg egy sarga kulcsot. akinek még nincs ehhez gyors kocsija, annak pedig ajanlom a 7. kuldetest ( The Revenge) 3 kor egy corussal. az is megvan 5-6 perc alatt, es az is ad sarga kulcsot is. sokan nem tudjak, hogy ugyanazt tobbszor is meg lehet csinalni.
-
UnConnecteD
senior tag
mi van a szerverrel? 5 percenkent ledobal. vagy az en netemmel van a gond?

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
dehogyis. en nem reg lettem level43, azota kb. 3x mentem vegig a wangan palyan, sim drift sem volt, csak drift es ctf, es azota mar 450k Xp-vel tobb van. mikor volt a morello a boltban? azelott lett meg ez a szint 1-2 nappal.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
akkor is bug van ott. nezd meg a Rankings-ban, hogy milyen idot kellene ahhoz menned, hogy tenyleg kapjal erte jutalmat. maxos morello, acc girl, max trunk 4es nitroval ajanlott hozza
-
UnConnecteD
senior tag
sagesz : pliiiiz
Abno : miert nem szoltal ? lattam, hogy bejelentkeztel, de par perc mulva ki is
Creative : multkori elmaradt CTF valamikor ?
ha a Boobshunter kifogasolhato nev volt, akkor ehhez mit fognak szolni? ( a GS-ek, ha esetleg meg lesznek online valamikor )

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
bumbalaci55
üzenetére
itt meg tobb
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
de akkor a gamigo miert nem allitja vissza a verziot a levelerrben, es akkor meg maradna par ugyfele is. ha egyszer valami szar, akkor mi a picsanak eroltetik ?

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
mR.bArCeLoNa
üzenetére
pedig tegnap jatszottunk is. ctf-et. lattad, hogy en a HPT-ben vagyok, es meg eleg sokaig igy is lesz, de koszi a meghivast
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
mR.bArCeLoNa
üzenetére
sim drift, nekem phoenix cork 9 kor 6 perc 4000 RP
2 ilyen utan ad egy piros kulcsot, amivel 1 perc alatt megvan a 140 meteres ugras
az ad 600 RP-t, es egy sarga kulcsot , amivel 1 perc alatt ad meg 3500 RP-t ( gate hunt on the mud 4 )es ugyanez tovabb vegtelen ciklusban
esetleg drift modban hangar vagy kidney. 6-7 millio pontnal 10 perc alatt 3-5ezer RP. de ezeket nem annyira szeretem, mert nagyon unalmasak.
es most visszajott a wangan ...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
eleg sokan a 3. X-et tapossak mar ( en is
)ON :
meg mindig akad 1-2 bug. tegnap es ma mentem 15 drift-et, mindet megnyertem, de megis azt irja a program, hogy 2-ben legyoztek. ez miert lehet?

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
na, Hol vagytok székelyek ?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
nekem mind2 accom jany lett, 1 het kulonbseggel. most szoszik vezetik a kocsimat

-
UnConnecteD
senior tag
meg mukodik
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
fair play
üzenetére
igen valoban igenyes. ha az utolso AP vasarlasom jut eszembe ( 3999 AP a morello4-es tuningokert, amit a mai napig nem tudtam hasznalni, es most, hogy megvan az elso 3 szintu osszes cuccra az 1.7 millio RP, de mar soha tobbe nem fogok tudni mit kezdeni vele, akkor sokkal surubben hasznaltam volna a "kurva" es az "anyátok" szavak parositasat.
-
UnConnecteD
senior tag
ERROL mit tudtok?
-
UnConnecteD
senior tag
mar senki nem jatszik ?

-
UnConnecteD
senior tag
bazz. emlekeztek meg, amikor eloszor jottek ilyen 3450972389345 nevu emberkek? akkor meg nem ertettem, hogy miert ilyen nevet valasztottak maguknak, azota persze megtudtam. csak akkor meg mind ilyen level4-10 volt. most pedig ugyanezek ( a kitartok ) mar level 30 korul jarnak, es meg mindig ez a nevuk. legalabbis eleg szarul nez ki, amikor egy level35os csavo bejon a szobaba EVO-val, es ugy hivjak, hogy 448769352981
tegnap is lattam ilyet, ma meg egy harpoonost. -
UnConnecteD
senior tag
talan van remeny. legalabb is egy GS szerint :

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
en a missionokat se talaltam meg
-
UnConnecteD
senior tag
hat basszus. ennel szarabbat elkepzelni sem tudok ( level-r) . egyszeruen szornyu. probalgattam kocsikat, es a Test Drive-on annyira durva mar az Arcade, ugy nezett ki a kocsi, mint amikor a Knight Rider-ben felgyorsitva mutattak, amikor bevett egy kanyart ugy 200zal.. nagyon GAAAAAAZ , CTF-et sem talaltam meg benne. meg miaz, hogy egy szaros kis lion-ra nem tudok egy kurva lokharitot se venni RP-ert ?
na elmennek a picsaba mar ezek. remelem a PT nem kerul erre a sorsa, ha megis, akkor azonnal, es veglegesen uninstall, kar lenne erte

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
most mar en is, most telepitem eppen
-
UnConnecteD
senior tag
amugy mire valo egy ilyen tuzfal program? en meg soha nem hasznaltam, es az utobbi 8-9 evben, miota van net, nem volt semmi gondom azert, mert nem volt
-
UnConnecteD
senior tag
missionokrol tudtok valamit ?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
szinte minden nap, delutan es/vagy este, hetvegen amikor ido van ra. csak CTF es Drift.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
az eddigi kepek, videok alapjan total olyan lesz, mint a GRID. azzal pedig 3x probaltam jatszani, de 15 perc utan mindig feladtam. hiaba kurvajo a grafika, egyszeruen nem birom iranyitani ott a kocsikat. azt a fizikat nem birom megszokni.
-
UnConnecteD
senior tag
mieza csond? mindenki mar a nfs shift-re gyur ?
-
UnConnecteD
senior tag
ti tudjatok iranyitani az oreg cl2-es toyota-t? en akarmit teszek ra ( balance), nem akar kanyarodni. vagy csak bena vagyok?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
levettem DX8-ra, meg meg par dolgot kikapcsoltam, igy birja az 1680-at, es eleg szep is, tehat egyelore megoldva, amig nem lesz uj vga
-
UnConnecteD
senior tag
valami gond van az ATI kartyammal, es visszatettem a regi 6600GT-t. ezzel viszont nem tudom beallitani az 1280x800-as felbontast, 1280x960-ban nagyon elnyujtja a kepet, nem birom megszokni. 1680x1050-et meg mar nem birja a kartya. hogy tudnam azt a felbontast beallitani? van valami config file, vagy regedit ?
-
UnConnecteD
senior tag
nem ertem, mi koze a hdd kapacitasnak a jatekhoz ?

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
eleg regota megvan mar, amiota a Fiona elcseszte a Phoenix-et driftben, inkabb ezt hasznalom. nagyon jo a handling
-
UnConnecteD
senior tag
ez bug, vagy tenyleg letezik ilyen ?

-
UnConnecteD
senior tag
most eppen nincs lag, teljesen rendben van

-
UnConnecteD
senior tag
probalj meg egy ctf-et. egy rakas szar most a szerver. total jatszhatatlan az egesz, remelem hamar megcsinaljak, mert ez igy mar tenyleg gaz, nehogymar 10 mbit ne legyen eleg egy programnak
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
annyi embernel megnyitnak a tobbi szervert, gondolom
tegnap tenyleg fos volt delutan

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
fair play
üzenetére
ha ennyi, akkor hogy jatszottal 200 versenyt egy nap alatt ?
ha mondjuk durvan 5 percet szamolunk egy korre, akkor durvan 16.5 ora tisztan, csak versenyre. ennyit keptelenseg jatszani, 2 millio a fionaval talan explorer-ben csajjal, popperrel talan meg lehetseges volt, de az is tulzas. minek ennyire kapkodni? jo, mondjuk az se gaz, ha nem 3 honap alatt jon ossze egy kocsi tuningja, de azert napi 1-2 millio pont ... az mar nem a versenyzesrol szol
-
UnConnecteD
senior tag
amikor eloszor meglattam, hogy 140m ugras, azt hittem keptelenseg megcsinalni.
most mar nem annyira
-
UnConnecteD
senior tag
de azt, hogy ha styling-ot valtok es lenyomja a kocsirol az osszes tuningot, meg mindig nem

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Ponn? vidi? téll?
valaki gyorsan keritsen egy Kisa-magyar online szotart, de izibe
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
ok, majd szolj
ize
na meglett a morello. RP-ert vettem meg, 3 nap alatt osszejott az ara. en naiv, meg azt hittem, hogy ha megveszem a webshop-ban a level4 tuningokat 3999 AP-ert akkor max tuningos lesz a kocsi. megvettem es amikor az inbox-bol ki akartam szedni, szolt, hogy esetleg nem artana, ha meglenne a 3-as hozza

ugyhogy most van egy stock morello, meg az osszes level4 cucc hozza, amit nem tudok hasznalni addig, amig nem lesz meg mindegyikre a harmas szint. es mire osszegyulne, fel evre megint eltunik a kocsi, siraly
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
2 ora alatt 70k
ugyhogy szerintem meglesz ez

-
UnConnecteD
senior tag
valami otlet, hogy tudok addig 380 ezer RP-t osszehozni? amig bent lesz a shopban a morello
Új hozzászólás Aktív témák

- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Suzuki topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi