Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
Fellehet engem is írni, remélem eltudok menni. NGábor, neked meg jövök egy sörrel
-
Hujikolp
őstag
eddig 28-an iratkoztak fel.
-
Hujikolp
őstag
ém a 17.-ére szavazok, a kaját is kinéztem már: Sajttal, sonkával töltött
pulykamell, hasábburgonyával 1250.- plusz mellé egy sör, és jólleszek lakva, biliárd vagy valami lesz ott? -
Hujikolp
őstag
válasz Winner_hun #198 üzenetére
Aki nem talál ezek között olyan versenyzőt, amelyik szimpatikus, este 10-ig van konyha és a belinkelt étlapról bármit rendelhet
-
Hujikolp
őstag
válasz Quentin Ruby #205 üzenetére
Ha nem az 1,2,3-as menüből választok, akkor a helyszínen rendezem, ha belőle, akkor utalok? Jólgondolom? vagy minden kaját kell utalni?
lehet h kéne egy 4. menü is
-
Hujikolp
őstag
válasz burgatshow #260 üzenetére
izb, köszönöm, hogy felírtál, és h lett 4-es menü is
biliárd, rex, darts vagy egyéb lesz majd? (még nemvoltam ott) -
Hujikolp
őstag
-
Hujikolp
őstag
válasz (Kolombusz) #303 üzenetére
Azt én tudom, hogy nem rajtad múlik, csak meglepődtem, mert igen korainak tartom, de akkor úgylátszik ilyen is van, kár
-
Hujikolp
őstag
Közérdekű közlemény
Ha van otthon már használaton kívűli mobiltelefon, (akár teljen rossz), én szívesen átveszem a helyszínen. Ez lehet nagyon régi működésképtelen, vagy amit az öcsi széttört, vagy esetleg búvár órákat vett. Ezen felül bármilyen kissebb, közepesebb elektronikát elfogadok, amit már más csak kidobna, nincs rá szüksége.
Kocsival lestek, belefér akár nagyobb dolog is. (régi 486-os pl.)
Sajnos nemvagyok milliomos, de aki tud nekem valamit szerezni, az barátom egy sörre!Várom a pü-ket
-
Hujikolp
őstag
válasz Winner_hun #425 üzenetére
(#423) éN79 Az is érdekel!
H-h nem kocsival megyünk? És ha beszállok a benzinbe? Necsináld már. Vonattal meg busszal meg ilyesmivel akarsz menni a kényelmes kocsi helyett? Még vezethetsz is
Gábor: Elvileg polák, de mostmár nemtudom. Ha viszont nem lesz kocsi, körbeérdeklődök még ha túl nagy csomag is lenne, h a környékről ki visz kocsit. Mindent megoldunk. Lehet h nem is kell majd a kocsi, az lenne a legjobb.
-
Hujikolp
őstag
válasz Winner_hun #429 üzenetére
ehh, erre nem is gondoltam Miértr nem írtad elöbb?
Akkor mind a 2-en viszünk táskát ha sok cucc lesz Köszi -
Hujikolp
őstag
Ha valakinek van még egyéb elektronikai cucca, azt is szívesen várom
-
Hujikolp
őstag
Az igazság az, hogy elektroműszerész/elektrotechnikus szeretnék lenni, aki ilyenekkel foglalkozik, és mérésre, kisérletezésre, talán alkatrésznek ideális. Itthon már nem kis mennyiségű elektronikám van, kitudja majd mit tudok kihozni belőle, ha megtanulom a szakmát, és meglesz a papírom
Meg a legtöbben csak úgyis kidobnák, belemenne a háztartási hulladékba, én meg inkább átvenném, és tárolnám, mert kitudja, lehet h épp egyszer pont az kel, amit valakitől kaptam. Sose lehet tudni.
Kaptam az alkalmon, és meghírdettem ezt, itt úgyis sokan leszünk, akinek van valamilye amit szívesen odaad, az én szívesen fogadom, és ha van benne olyan ami tényleg veszélyes kategóriába tartozik, pl az akuuk, akkor azokat elviszem az akksitelepre. Így még zöldek is maradunk, mert nem kelrül bele a szemétbe, és mindenki jól jár. Ki-ki sörrel, csokival ugyebár
-
Hujikolp
őstag
-
Hujikolp
őstag
Kerek 2 hét és tali
-
Hujikolp
őstag
Bármilyen kártyajátékban benne vagyok, csak tanítsatok meg, ha nemtudnám az adottat játszani
-
Hujikolp
őstag
válasz Hemi 426/RT #686 üzenetére
huh, jó sok mindenre beneveztem már ez a kocka póker, régen játszottam, nagyon bejött, a másik a bass, azt nemjátszottam, nemtudok véleményt írni, amőba, és kártya, pl még kitudja mi...
-
Hujikolp
őstag
válasz Quentin Ruby #708 üzenetére
a honlapodon még nemírtad be Speed(R) kollégát: 667-es hsz és 684.
-
Hujikolp
őstag
válasz Quentin Ruby #712 üzenetére
Igazad van, összetévesztettem Seed-el Seed(R) lejebb volt. A szándék a fontos
már csak 7 utalás van hátra...
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
valaki tudna hozni sakk táblát? akkor azon lehetne játszni go-t vagy os-t ki hogy ismeri.
-
Hujikolp
őstag
válasz Winner_hun #787 üzenetére
Megyünk kocsoval?
-
Hujikolp
őstag
-
Hujikolp
őstag
Áll még az alku?
(#462) djtoomi http://prohardver.hu/tag/djtoomi.html Nekem van 1 de lehet hogy 2 kukás mp3 lejátszom,512-es pendrivenak tökéeltes,müködik emg minden,csak a gombjai kihulllottak.Érdekel?
(#457) Qru http://prohardver.hu/tag/qru.htmlNekem is van egy Nokia 1610-esem, majd elhozom neked. Csak az aksija hulla, amúgy pöpec készülék.
(#455) Xpod http://prohardver.hu/tag/xpod.html Asszem nekem van elfekvőbe egy-két régi rossz cuccom esetleg ez is érdekel?. (5x86-os alaplap, ISA-s VGA, ISA-s I/O kártya, hálókártyák, memóriák, régi rossz mobilok, stb )Kb 1 szatyornyi a cucc, fent porosodik a padláson.
(#423) éN79 http://prohardver.hu/tag/en79.html Megpukkant 9800 PRO, ha nem felejtem el elvinni?
(#421) rob210 http://prohardver.hu/tag/rob210.html Müködésképtelen x1650 ati radeon AGP-a érdekel akkor elviszem:-D
Meg van még egy pár akit kihagytam, mert nemjutott az eszembe
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest