- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
Amit még mostanában egyre többet látok, hogy egy terméknek valaki felad 2-3 apróhirdetést 10 percen belül. (gondolom azt reméli, így gyorsabban eladhatja a terméket). Sztem erre is fel lehetne hívni a figyelmet, hogy 1 termékhez csak 1 apróhirdetés megengedett.
-
L|zsidoboz
őstag
Igen, ez mondjuk teljesen igaz. Én itt konkrétan arra gondoltam, amit te is említettél, hogy valaki nem is akar vásárolni, és egyetlen célja az üzlet rontása. Linkelgetés szintén ilyen. Én pl. láttam olyan esetet, hogy lehurrogták az árait egy ph!-s árusnak, aztán belinkelték egy másik árus árait, és 1000Ft volt a különbség egy 40 ezres árun. Sztem az sem volt túl etikus dolog. Ha vki irreálisan magas árul valamit, és normális stílusban jelzik neki, az már valóban más dolog. Csak nem tudtam jobban megfogalmazni, remélem valakinek sikerül.
-
L|zsidoboz
őstag
Vmi olyasmi esetleg, hogy: Ne rontsd fórumtársad üzletét semmilyen formában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Prada 2AF-1A1 férfi napszemüveg
- ASUS ROG Zephyrus M15 GU502L / i7-10875H / RTX 2070 8GB / 16GB RAM / 512TB SSD / 4K IPS / jó akksi
- Cooler Master HKM-7M52A-A2-GP, Socket AM2+/AM3/AM3+ proci hűtő
- TP-Link M5360 3G Mobil Wi-Fi és 5200 mAh Power Bank egyben! Wifi Hotspot Router TPLink TP Link töltő
- HP LaserJet P1005 lézernyomtató
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest