- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Igazából globális fogalom meghatározásokat(definíciókat) nem is olyan egyszerű létrehozni. Pl. a referencia típus meghatározható így is, amit írtam. De sajnos ebbe a definícióba is bele lehet kötni. Pl. a delegate-eknek nem tudom, hogy van-e object-jük(nem követtem végig asm-ben). A referencia típusoknak talán egy pontosabb meghatározása az, hogy:
Ha egy konkrét memóriacímre kell létrehozni az adott típust, és az adott mem.címen csak egy System.IntPtr van, az adott típus pedig azon a mem.címen jön létre, ahová az IntPtr mutat, akkor referencia típus.
Ha a konkrét mem.címen csak "érték" jön létre(tehát nem jön létre más mem.címen új típus), akkor érték típus.Talán ezek a definíciók pontosabbak, mint amit az előző postomban írtam. De lehet, hogy még ez sem teljesen pontos. De az biztos, hogy 1 string-et érték típusok közé sorolni, az kritikus hiba.
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - OFF topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest