- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, mert bináris fájl tehát hiába nyitom meg mondjuk notepaddal csak kódok vannak benne.
Átvezeti igen, de hogy ott is maradjon ahhoz el kell menteni és ha simán rámentek akkor a módosított fájl is 300k-s lesz csak. Tehát lényegében mind1, hogy külön mentés másként, vagy rámentek arra a fájlra.
Szerintem fut linuxon is, de megköszönném, ha ránéznél elvileg egy szöveges dokumentum is elég kipróbálni ott is a mentett fájlt lecsípi ilyen kicsire és nem jövök rá, hogy miért, pedig netet is túrtam már eleget.
-
Jogos az lemaradt.
A kérdés annyi, hogy kettő file-t szeretnék összehasonlítani és ha talál eltérést azt átmásolni, hogy egyező legyen. Ez működik is viszont amikor elmentem a file-t, akkor csak egy 300kb-os fájlt hoz létre a 2mb helyett.
Így ugye használhatatlan, mert hiányzik jó nagy rész belőle. Mi lehet a gond, miért nem menti el rendesen 2mb-os kiterjesztésbe? Próbáltam már pl sima word kiterjesztésű fájlal is ugyanez a gond, ha elmentem lecsökkenti a méretét és hiányzik belőle csomó minden.
Amúgy egy .bin kiterjesztésű fájlt hasonlítok össze.
A felső az elmentett fájl a két alsó amit összevetettem. Jól látszik, hogy a felső mérete nem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest