Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Deark
csendes tag
válasz
emitter
üzenetére
Eddig a betűk keverésére nem találtam lineáris algoritmust...
Gondoltam arra, hogy randomizálom az egészet és mindig megvizsgálom, hogy már megvan-e az adott string, de ez egy 10 betűs szónál túl sok lenne. Max 1 mp alatt le kéne futnia.
Gondoltam még arra is, hogy számrendszerekkel hozom össze valahogy. Tehát hogy olyan számrendszer, ahány karakteres a string. De még nem tom, hogy hogyan...
Szerintem a sok ciklus nem lenne ronda, azaz nem lenne baj, ha az. Max 10 betűs lehet a szó. (ezt nem kell ellenőrizni. alapból ilyen szavakkal lesz feltöltve.) -
Deark
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
Sürgősen segítségre lenne szükségem. Egy programozási feladat megoldásához kérném a segítségeteket.
A feladat beolvasni fájlból egy szót és a betűit összekeverni. Az összes lehetséges variációt ki kell írni abc sorrendben egy másik fájlba. A bemenő szó 1-10 karakter. Egy karakter max 1x szerepel benne. Kis- és nagybetűk különbözőnek számítanak.
A kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan valósítsam meg? Főleg az összes variáció megkeresésével van gondom. A programnyelv c/c++ , de ha más programnyelven (pl.: pascal, basic) tudtok hozzá anyagot, azt is megköszönném. Meg tudom oldani, hogy átírjam c-be.
Előre is nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HBO Max
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest