Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rula
tag
Sziasztok!
Assemblyhez tudnátok ajánlani valami jó kis könyvet?Angol nyelvű is tökéletes. (Még két szám összeadása is szenvedés jelenleg)
-
Rula
tag
Köszönöm a segítséget! Akkor szerintem majd később neki kezdek a Xamarinnak, vagy legalább is megpróbálkozom vele
-
Rula
tag
válasz
dabadab #12975 üzenetére
Szerencsére az angol nyelvtudás megvan (legalábbis szerintem egy ilyen stabil közepes szintén legalább).
Leginkább telefonos alkalmazások fejlesztése érdekelne szerintem. (Egy cikkben az volt, hogy az Android stúdió eléggé sok nyelvet támogat azért)
martonx: Én is azon gondolkoztam, viszont az jutott eszembe, hogy jobb ha előbb megkérdezem valahol
-
Rula
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mostanában melyik nyelvet lenne érdemes tanulgatni/meg próbálni viszonylag jobban megismerni? Eléggé kezdőnek mondanám magam. Néha szórakozok a Unityvel, suliban kicsit javáztunk, meg max kicsit weblapoztunk. (PHP-val kilehetne kergetni a világból, az lenne amit ha lehet passzolnék.) Ötletek, tanácsok?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LED világítás a lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest