Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Rula
tag
Sziasztok!
Assemblyhez tudnátok ajánlani valami jó kis könyvet?Angol nyelvű is tökéletes. (Még két szám összeadása is szenvedés jelenleg
) -
Rula
tag
Köszönöm a segítséget! Akkor szerintem majd később neki kezdek a Xamarinnak, vagy legalább is megpróbálkozom vele
-
Rula
tag
válasz
dabadab
üzenetére
Szerencsére az angol nyelvtudás megvan (legalábbis szerintem egy ilyen stabil közepes szintén legalább).Leginkább telefonos alkalmazások fejlesztése érdekelne szerintem. (Egy cikkben az volt, hogy az Android stúdió eléggé sok nyelvet támogat azért)
martonx: Én is azon gondolkoztam, viszont az jutott eszembe, hogy jobb ha előbb megkérdezem valahol
-
Rula
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mostanában melyik nyelvet lenne érdemes tanulgatni/meg próbálni viszonylag jobban megismerni? Eléggé kezdőnek mondanám magam. Néha szórakozok a Unityvel, suliban kicsit javáztunk, meg max kicsit weblapoztunk. (PHP-val kilehetne kergetni a világból, az lenne amit ha lehet passzolnék.) Ötletek, tanácsok?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Fujifilm X
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- PlayStation 3
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Byski Áramláskijelző.
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ott használjuk ezt. 
Szerencsére az angol nyelvtudás megvan (legalábbis szerintem egy ilyen stabil közepes szintén legalább).