Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
doboka98
tag
Köszönöm a válaszaitokat! Mivel 3-an 3 féle nyelvet ajánlotattok, ezért a Pythonnal kezdem, mert azzal még foglalkoztam is + a kolega linkelt is egy tutorialt.
-
doboka98
tag
Heló! A segítségeteket kérném. Az a helyzet, hogy szeretnék egy weboldalt készíteni, de akadhatnak nehézségeim. Tehát a lényeg, hogy olyan weboldal készülne, ahol lennének beszúrva videók, lenne szavazásrendszer, stb. Van programozói tudásom (PAWN és C#), de lényegében azt sem tudom, hogy majd html-ben vagy php-ban kell dolgoznom. Letöltöttem a Dreamweaver programot, már elkezdtem próbából egy sablont formázgatni és nem annyira nehéz (oldal átirányítások, stb.). A nagy kérdés, hogy milyen "könyvet" vagy hasonlót ajánlanátok tanulásra? Mert lényegében gőzöm sincs, hogyan kéne egy szavazás rendszert elkészíteni. Egy ilyet találtam, de rögtön megijedtem, nem értettem majdnem semmit belőle
. -
doboka98
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha így játszunk, akkor mondat végén pont van
. -
doboka98
tag
Heló! A segítségeteket szeretném kérni. Mivel most kezdtem a C# programozás nyelvét, gondoltam írok egy számológépet. Sajnos a "legnagyobb közös osztó" verziót nem tudom megcsinálni. Kiír egy hibát, amire nem tudok rájönni. Remélem tudtok segíteni!
float szam1, szam2, szam3;
float.TryParse(textBox1.Text, out szam1);
float.TryParse(textBox2.Text, out szam2);
while (szam1 != szam2)
if (szam1 > szam2)
szam3 = szam1 - szam2;
else
szam3 = szam2 - szam1;
textBox3.Text = szam3.ToString();A hibát az utolsó sor "szam3" szócskára írja ki. Use of unassigned local variable "szam3". Ebbe mi a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mini-ITX
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Óra topik
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.