- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4ther
tag
Melóhoz leginkább, meg egyébként hobbi célra is, valamint más jellegű munkakör irányába való orientáció miatt is. - A melóhely simán bevállalná a szerződést, én nem biztos hogy belemennék velük, még ha vonzó feltételeket ajánlanak is - a kötelező elköteleződés miatt.
Nemzetközi kurzus jó lenne, viszont nem tudom hol, és azt hogy oldom meg online, eléggé helyhez vagyok kötve jelenleg... sajnos. Ami változhat, de amíg nem, addig szeretném hasznositani a képességeimet jobb irányba. -
F4ther
tag
A cél, hogy tudjam használni a megszerzett tudást a már meglevő szakmám mellett.
Pl jelenleg zajlik belső applikáció fejlesztés, python, js, php alapon. Én ennyire nem értek hozzá, de apróbb alkalmazásokat irtam már, c++, és javascriptel, valamint ismereteim vannak plc, verilog, microcontroller programozásról.
Valamint távolabbi cél, jobban ebbe az irányba menni, termelési támogató programokat irni, digitalizáció, trace, gépi tanulás.. többnyire back end. -
F4ther
tag
Sziasztok,
Tudom hogy nem teljesen ide vág a téma, de talán innen kaphatom a legrelevánsabb válaszokat.
Már van egy mechatronika bsc-m, és sok éve dolgozok multinál, viszont szeretném tovább fejleszteni magam programozás irányba, professzionális szinten.
Lehetőleg remote / hétvégi oktatás, de egy bsc-t nem szeretnék elkezdeni mert túl hosszú idő lenne, és nem garantált hogy az országban leszek hosszú távon. MSC-ből nem tudom, hogy van e ilyen jelleggel kurzus, valamint az okj képzések ugye nincsenek már. Az otthoni önképzés nem a legjobb, mert rengeteg minden felett elsiklik az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- E-roller topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Commodore 64
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest