-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
deetee
csendes tag
Sziasztok!
Én kb. 2 éve foglalkozom hobby szinten a HTML-el és a CSS-el. PHP-val illetve adatbáziskezeléssel még nem foglalkoztam, így elég nehez "dolgoznom".
Arról lenne szó, hogy megvan már egy kialakított weboldalam, de szeretnék hozzáadni adatbázist.
Nem tudom, hogy a MS Access-el könnyebb lenne-e dolgozni, de én arra gondoltam. Nem kell túl bonyolúlt dolgokat véghez vinnem, ezért röved le is írom, hogy miről lenne szó:A weboldalamon megvan a menü, benne több lehetőséggel. Köztük van pl. hogy "fogalmak". Erre rákkattintva előhozza a fogalmak nevét, de a meghatározásukat már adatbázisból szeretném lekérdezni, hiszen eddig úgy szeretném, hogy egy elkészített htm oldalhoz mindig előhívja a megfelelő meghatározást.
stb..
Tehát én leginkább txt fájlokat készítenék az adatbázisban, de még ennek sem tudom a lépéseit valamint azt sem, hogy hogyan tudom behívni a htm fájlomba.
Tudna nekem ebben valaki segíteni, vagy részletes leírást adni a lépésekről?
Nagyon hálás lennék érte!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest