Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
A react native, ahogy a nevében is benne van natív kódra fordul. Androidra viszonylag egyszerű bármilyen nyelven natív kódot generálni.
És pont ez a lényege a cross-platform cuccoknak, hogy IOS-re is natívra fordulnak.
A link hol bizonyítja, hogy a Google ezt használja? Ráadásul a Flutter és mögötte a Dart pont a Google saját nyelve, saját keretrendszere (más kérdés, hogy éppen aktívan kihátrálóban vannak mögüle).
Bár ki tudja, hogy cross-platform mondjuk gmail vagy chrome app-ot lehet, hogy ebben csinálnak, nem látok bele a Google-os Apple fejlesztők munkájába.
Félre ne érts, nem kötözködni akarok, csak megalapozatlanul ne tegyünk már ilyen nagy formátum kijelentéseket, hogy a cross-platform piacot le fogja tarolni. -
K1nG HuNp
őstag
fullstack typescript a meloka, big broadcast cegeknek (eurovizios dalfesztival, rtl stb) fejlesztenek egy saas platformot
igy mar hogy kiderult hogy az ilyen oldalakon gross fizut irnak meg enis letisztaztam veluk h akkor brutto v netto a 60K rangeba kerulok en is ami kb meg is felel a medior szintemnek, talan picit alacsonyabb. amit viszont nem ertek, tekintve hogy most voltam kint egy hetet es lattam az arakat es hallottam a lakhatasi helyzetet, hogy megis hogy a brébe elnek meg ott emberek ennyibol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest