- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
seredy #15688 üzenetére
Szerintem a problémamegoldó képességed problémák megoldásával fejlődik.
Humble Bundle-ön szoktak lenni programozós könyvek. 1 dolláért mindjárt 3. Illetve a Packt nak volt régebben minden nap 1 könyve ingyen.
Tapasztalatom szerint ezek a könyvek nem olvasmányosak. Arra jók, hogy olvasás közben nyitva van az IDE és püfölöd be a kód részleteket a könyvből, majd játszadozol vele.
Egyetemi jegyzetek között érdemes még szétnézni programozás terén, mert van elméleti része is a dolognak. A "free computer science books" szavakra rákeresve találsz ilyeneket, de szerintem gyakorlati feladatok abban is vannak!
De javítsatok ki, ha szerintetek hülyeséget írok!
-
fatal`
titán
válasz
seredy #15496 üzenetére
Parancssor.
Én csak diffhez meg historyhoz használok gui-t, mert lusta vagyok írkálni a fájlútvonalakat
#15498 tboy93: Mint írtam, párhuzamosan használok IDEA-t és VS-t és az IDEA-t messze jobbnak tartom, főként azért, mert stabil és van belőle 64 bites.
A VS-sel alapvetően semmi gond nem lenne, funkcionálisan rendben van (bár R# nélkül vannak hiányosságai bőven), de a 32-bit egy írtó nagy korlát a használhatóságban, nagy solution esetén. Ennek ellenére elvagyok vele, mert kénytelen vagyok VS-sel dolgozni.
-
Silεncε
őstag
válasz
seredy #14797 üzenetére
Btw, ha erre a fórumra kell, van unofficial PH app: [link] De nyilván sokkal nagyobb fun, ha magadnak csinálod, a topic összefoglalójában (amit linkeltem) megvan a régi verzió forráskódja [link]
De ha korábban nem programoztál még, akkor szerintem nem ezzel kéne kezdeni. Ha appokat akarsz csinálni, kezdj neki Javat vagy megjobb, ha Kotlint tanulni +Android fejlesztést
-
-
Ezekiell
veterán
válasz
seredy #14667 üzenetére
Abszolút kezdőknek nem rossz tematika alapján, de legjobb esetben is csak alapokat tud adni - pl 3 óra CSS az semmire se elég (a későbbi 1.5 órányi Node.js+Express.js részről ne is beszéljünk, az kb a 0).
Szóval nem rossz, kezdésnek jó lehet (de 175 dollárt tuti nem adnék érte személy szerint).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest