- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voy15
tag
Gitnek nézzetek utána, vannak a neten gyorstalpalók, nagyon gyorsan meglehet tanulni az alapokat, de ez mindenképpen kelleni fog nektek a továbbiakban, szóval ezt meg kell tanulni.
Tudjátok használni a githubot, vagy akár a bitbucketet is (mindkettő ingyenes azthiszem).
Ha kiválasztottátok, akkor az eddigi kódokat pusholjátok fel, (arra figyeljetek, hogy private repo-t csináljatok) és találjatok ki valamiféle workflowt. Általában feature branchezni szoktak, azaz külön létrehoztok az alap branchből másolatokat és egy-egy adott branchen csak egy-egy feature-t csináltok meg.
De ha csak hárman vagytok akkor akár azt csinálhatjátok, hogy mindenki létrehoz magának egy-egy branchet, és majd a végén ezeket összemergelitek. Ez hosszútávon nemtudom mennyire tud működni, de már ez is 100x hasznosabb lesz ahhoz képest ahol most vagytok. -
dabadab
titán
Szerintem itt nem igazán köcsögösködés ment, inkább nagyon mély meglepetés.
2022-ben nem egy, hanem három olyan fejlesztő, akik nem hagy nem használnak, hanem láthatóan még nem is hallottak a gitről (vagy legalább az SVN-ről vagy bármi verziókövető rendszerről), az nagyon meglepő.
(És mégmielőtt: én is nagyon kis cégnél dolgozok, saját kezűleg deployoltam a Jira containert, és az otthoni hobbyprojektjeim (amikkel aztán tényleg csak én szöszölök) is git repoban vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged