Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Embere válogatja, kinek mi fekszik. A valszám szerintem is a diszkrétből a legrosszabb, ráadásul annak van egy olyan jó tulajdonsága is, hogy ha nem érted, nem nagyon tudsz gyakorlással fejlődni. Hiába seggeled be a képleteket, ha nem tudod, oda melyiket kell alkalmazni. Van jó kis folytatása, a sztochasztika (sztochasztikus folyamatok). Az tud igazán perverz lenni. Én szerettem, így pl. MSc-n a sztocha is anno elsőre meglett, míg a diff és az analízis tanárok visszahívtak egy ismétlésre, puszta szeretetből.

Villanyon (MSc) kellett a diff/analízis nagyon keményen, pár helyen mostanában az infósoknál is erősen kérik. Az más kérdés, hogy ebből mennyit fogsz használni a munkádban. De ez ismerős mindenkinek.DNReNTi: szerintem a matek mindenhol a véreztetés tárgya, így aztán kevesen szokták szeretni a suli után. Én szerettem a matekot, máig szeretem, de a hátam közepére nem hiányozik. Lehet azon agyalni, hogy ez most a tanár vagy az én felelősségem, de ez nem változtat a dolgon.

-
Szerintem sehol sincs a keményebb diffegyenletekhez, függvényanalízisekhez képest.
ZTE_luky: Ott a Java is. Szerintem jobb választás, mint a Python, de ahogy érzed. Témát nem tudok javasolni, tekintve hogy sokféle program van. Neked kell tudnod, mi az érdekes. Írhatsz telefonokra is (pl. Androidra) programot Javában, van hozzá videó is bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone-t használók OFF topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest