- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
hustler #2648 üzenetére
azt írtad hogy backtrack algoritmussal kell megoldanod, ezesetben ezt ne felejtsd el (eszperente nyelven tettem ezt neked
)
vagyis ''visszalépéses'' megoldás kell! ajánlom tanulmányozásra pl. a nyolc királynő problémát, az nagyon sok helyen le van vezetve magyarázatokkal -
amargo
addikt
válasz
hustler #2646 üzenetére
Melyik részében kell a segítség?
Na most, lehet én gondolkozok rosszul, de akkor ez 3 dimenziós tömb lesz, 2 dimenzió a koordináta, a 3. egy bit, mi megadja, hogy érintetted-e az adott mezőt. (Bár úgy is lehetne, hogy azoknak a koordinátáit tárolod el, amit már bejártál és azt ellenőrzöd mindig.)
Kell egy léptető függvény, ami nek van egy kezdő pontja, hogy honnan kell lépned, majd random az irányt megadod.
Ezt csak első blikre írtam. Nem túl hatékony.. de most jobb nem jut még az eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest