Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
hustler
üzenetére
azt írtad hogy backtrack algoritmussal kell megoldanod, ezesetben ezt ne felejtsd el (eszperente nyelven tettem ezt neked
)
vagyis ''visszalépéses'' megoldás kell! ajánlom tanulmányozásra pl. a nyolc királynő problémát, az nagyon sok helyen le van vezetve magyarázatokkal -
amargo
addikt
válasz
hustler
üzenetére
Melyik részében kell a segítség?
Na most, lehet én gondolkozok rosszul, de akkor ez 3 dimenziós tömb lesz, 2 dimenzió a koordináta, a 3. egy bit, mi megadja, hogy érintetted-e az adott mezőt. (Bár úgy is lehetne, hogy azoknak a koordinátáit tárolod el, amit már bejártál és azt ellenőrzöd mindig.)
Kell egy léptető függvény, ami nek van egy kezdő pontja, hogy honnan kell lépned, majd random az irányt megadod.
Ezt csak első blikre írtam. Nem túl hatékony.. de most jobb nem jut még az eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)