Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Szerintem a BASIC a leheto legrosszabb valasztas. Kezdve ott, hogy gyakorlatilag ahany megvalositas, annyi kulonfele nyelv, szoval ha megtanul egy adott basicet, akkor onnan tovabblepni nagyon nehez. Masreszt meg eleg rossz szokasokra nevel, amiket aztan nehez kiirtani.
Ha mar mindenkeppen "tanulonyelv" kell, akkor mar inkabb a Pascal/Delphi, pedig azt sem tartom valami tul jol sikerultnek. Esetleg valami C# jellegu, latvanyos, de az meg mar lehet hogy tul bonyolult nullarol kezdeshez... -
stoiet
csendes tag
válasz
martonx
üzenetére
Szerintem ez teljesen szubjektiv dolog (marmint, hogy ki milyen nyelvet tart celszerunek), ezert is fogalmaztam ugy, hogy (az altalam preferalt nyelven) C++ - on is meglehet tanulni. Sot, sima C utan szerinem nem is egy rossz lepes.
A Basic - rol nem igazan van velemenyem, nem hasznaltam, de ha az elterjedtebb valtozatara gondolsz, akkor mar inkabb C#. Amugy is, egy ures korsot azzal toltesz meg amivel akarsz, es C++ - al nem durrantasz melle.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 3
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Arc Raiders
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő