Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy jo tanacs, amit en annak idejen nem fogadtam meg es megbantam: Olyan temat valassz, amihez mar ertesz es pikk-pakk osszedobod. Ha ez a DB kezeles egy webes felulet mogul, akkor azt kell valasztani. Nem szamit, hogy a temavezetoknek tele van a hocipojuk vele. Ha mast valasztasz, akkor eleve sok idot fog elvinni a tema koruljarasa es akkor meg nem irtal egy sor kodot sem. Ha nappalis vagy es meg nem dolgozol, akkor esetleg belefer valami ismeretlen terulet koruljarasa, egyebkent felejtos. Ezen kivul ne feledd, hogy kar szakdogaban villantani. Soha senki nem fog ranezni / rakerdezni a temavezeton es a vizsgabizottsagon kivul. Ezen egyszeruen csak tul kell lenni.
-
bambano
titán
engem érdekelne egy intelligens hűtésvezérlés pc-be, kis csavarással
mert normálisat még nem láttam...
(többek között) stacker1-es házhoz van olyan vinyókeret, amibe 4 vinyót bele lehet rakni és van az elején egy nagy venti. hőérzékelőkkel mérni kellene a 4 vinyó hőmérsékletét és pic-cel vagy ilyesmivel szabályozni 0 és 100% között a ventilátor fordulatszámát.
még nem volt a kezemben olyan, ami megállította volna a ventit, ha nem kell, meg olyan sem, hogy több helyen mér és a legmelegebb szerint vezérel.
A másik ötlet: lakóház vezérlés. érzékelőkkel figyelni, ki mikor hol tartózkodik és kapcsolgatni a villanyt, stb. van rá kész protokoll is: X10.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest