- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #6692 üzenetére
Ezt már többször hangoztattad, de ez nem e-pénis méregetés, és könyörgöm, nézz már körül az általad is látogatott topicokban: Te is láthattad, hogy adok segítséget az embereknek bőven, de a kegyetlen gyökérkedéseket nem bírom, és igen, ilyenkor beszólok (nem csak én). Te is rászántad az időt annak idején, hogy utánanézz azért kérdés előtt, én is, nekem is voltak a múltban bőven kezdő kérdéseim, és lehetnek a mai napig más számára triviálisnak tűnő kérdéseim, neked is, de szerintem mindketten igyekeztünk/igyekszünk azt a látszatot kelteni, hogy legalább minimálisan utánaolvastunk a témának, és nem csak várjuk a sült galambot. Nem tudom, ezt miért olyan nehéz megérteni, hogy ez csak csökkenti a színvonalat, de lehet jól a lovat adni azok alá, akik kvázi elvárják, hogy mások komplett megoldásokat nyújtsanak nekik.
bambano, a fenti neked is szól, remélem átjön a mondókám lényege. Ha nem, hát nem.
De nem értem, miért kell porcelánbabaként kezelni az embereket, úgy csináltok, mintha itt vérig sértések történnének folyamatosan, pedig személyében senki nem lett megsértve. De ezek szerint itt negatív kritikát nem lehet megfogalmazni, mert akkor az "e-pénisz-méregetésnek" minősül (nem, ez pont nem az). Szegénykék, nehogy már elővegyenek egy nyomorult tutorialt, e-bookot, könyvet, átfogó cikket, vagy megpróbáljanak keresgélni Google-ben egy 10 percig, biztos az fájna. Mondom, nekem egyáltalán nem azzal van a bajom, hogy valaki feltesz kezdő kérdést, hanem azzal, ha az derül ki belőle, hogy még csak meg sem próbált egy picit sem utánanézni. Vagy ha valaki komplett házifeladat-megoldást vár. Az itt aktívan írogatók nagy része gondolom elég sokat szenvedett magától is, hogy megpróbálja megérteni a dolgokat, és nem várta, hogy mindent helyette oldjanak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest