Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tamas60
üzenetére
"A megrendelő mindig tudja mit akar." vs "Olyat akartunk futtatni crom, cron, clon... vagy valami ehhez hasonló ..."
Respect.
Nem olvastam el minden hozzászólásodat, de szinte biztos, hogy azért volt ennyi rossz tapasztalatod, mert olcsón akartad megúszni és nem a megfelelő embert bíztad meg, hanem a legolcsóbbat. Persze értem, hogy pl egy architect szintű programozó kiszámláz neked napi 50k-t és ez még csak egy fő bére, de az IT melókat nem fogod olcsón megúszni a minőség sérülése nélkül ...
-
shev7
veterán
válasz
tamas60
üzenetére
nem azt mondtam, hogy nem tudja, hanem azt hogy nem tudja ertelmesen elmondani. Ha ennyire rossz velemennyel vagy a szoftverfejlesztokrol engedd meg nekunk, hogy mi is ennyire rossz velemenyen legyunk a megrendelokrol, tudod amilyan az adjon isten...
Pl. te leirtad, hogy szeretnel negyzeteket elhelyezni egy nagy negyzetbe, mint valaki elottem mar ravilagitott ez a feladat roppant egyszeru ha tenyleg negyzetekrol van szo, es joval bonyolultabb ha teglalapokrol. Ne haragudj de amig nem tisztelsz meg azzal, hogy legalabb a feladatot pontosan/ertelmesen megfogalmazd miert is varod el hogy valaki megtiszteljen egy szemelyes talalkozoval ket odavetett felmondat utan...
Egy parhuzam, talan igy megerted mirol beszelek. Van a honlapod amit linkeltel. Te komolyan vennel olyan arajanlat kerot aki annyit irna az arajanlat keresbe, hogy "Mennyiert csinaltok nekem ilyen hoizet?"
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest