- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #5023 üzenetére
igen, en igyekszem mellozni az egeret, fejlesztesnel meg legfeljebb a futo programban kell hasznalnom, a szerkesztes alatt mindket csuklom oda van betonozva a billentyuzet ala
mar csak azert sem vagy nagy 'egeresz' mert 99%-ban notebookon dolgozom, es meg a MacBookPro abszolut profi es minosegu touchpadje is maceras es nagyon 'felreesik' a gepeles kozben
a vim meg pont ugy van kitalalva, hogy a leheto legkevesebb mozdulattal (tehat billentyuleutessel) tudj dolgozniregota tervezem hogy irok egy vimes logout-postot, csak mindig lusta voltam ra
viszont igazad van, igy szep lassacskan mar majdnem osszejott egy cikkre valo
nyugodtan kerdezzetek, szivesen nepszerusitem ezt a szerintem zsenialis es elkepesztoen hatekony editort
majd irok meg egy postot a kevesbe alapveto kepessegeirol is, mondjuk a foldingrol meg a fuggoleges blokkokrol meg nem artana irni par szot igy 'alapfokon', nemsokara meg osszedobok egy rovid postot ezekrolja, a makrozashoz meg egy nagyon hasznos feature: a makrot vegrehajtani ugye a @makronev paranccsal lehet, pl. @q, de a legutoljara vegrehajtott makrora van egy ugyes shortcut: @@
vagyis ha pl. a c makroba beraktam a kurzor aktualis pozicioja koruli XML tag kicommenteleset, es vegrehajtom, majd atmegyek egy masik tagbe amit szinten ki akarok commentelni, akkor nem csak a @c hanem a @@ parancsot is hasznalhatom, ami nem kell mondani hogy sokkal kezreallobb es gyorsabb
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest