Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Hali!
Köszi a segítséget, küszködtem vele egy sort, és rájöttem, hogy ez még nem megy
Majd ha több időm lesz nekiűlök, de így érettségi előtt nem adatik meg ez nekem
Annyit szeretnék még segítséget kérni, hogy azt szeretném megcsinálni egy DOS-os batch fáljba, hogy ha elindítom azt a .bat fáljt, akkor kérje be a lejátszandó fáljt, és utánna kérje be a szövegfáljt, és úgy indítsa a lejátszást. Gondolom itt definiálni kell egy a, meg b értéket, majd vhogy így összerakni a parancssort: mplayer a -s b
Vagy rosszul gondolom??? Megköszönném a valamilyen szaki segítségétKöszönöm előre is!
Üdv: Ex
-
Mondjuk (kezdőnek ez elég durva lehet) én úgy csinálnám akkor már, hogy a UI elemeket (meg a hozzá tartozó parancssori dolgokat) nem fixen hardcode-olom, hanem vagy egy kódban definiált, vagy máshonnan betöltött táblázatból generálom dinamikusan. Ennek meglenne az az előnye, hogy ha legközelebb az mplayer helyett mondjuk a mencoderhez akarsz felületet írni, akkor nem kell nulláról mindent újrakezdeni, csak a konfigurációt módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest