Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
ha "lepest akarsz tartani" a korral, akkor C#/.NET (mindkettot ruhellem
), vagy C++/Qt (ez utobbi multiplatform, a megirt programjaid akar kenyerpiritora is lefordithatok
), esetleg Java (elvileg platformfuggetlen, gyakorlatilag meg...)en a Qt-re szavaztam, nem bantam meg
bar nalam, mint elsodlegesen Linux/OSX-re fejlesztonel eleve kiesett a .net meg hasonlo szornyusegek, ugyhogy sok nem maradt. a GTK baromira nem bejovos, wxWidgetset sikeresen megutaltam, igy kotottem ki a Qt-nel, de itt maradok is 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), vagy C++/Qt (ez utobbi multiplatform, a megirt programjaid akar kenyerpiritora is lefordithatok
), esetleg Java (elvileg platformfuggetlen, gyakorlatilag meg...)
bar nalam, mint elsodlegesen Linux/OSX-re fejlesztonel eleve kiesett a .net meg hasonlo szornyusegek, ugyhogy sok nem maradt. a GTK baromira nem bejovos, wxWidgetset sikeresen megutaltam, igy kotottem ki a Qt-nel, de itt maradok is