- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
sztanozs #19516 üzenetére
Ahhoz aktív jogviszony kell és az a cumi, hogy már abszolváláskör megszűnik a tanulmányi szerződésed.
Én is ezzel szívok... több mint egy éve vagyok a cégnél csak épp kéziféket húztak a hiringre. Decemberben ha minden igaz abszolválok szóval diákban nem maradhatok az meg, hogy lesz-e hely kérdéses. A piac meg elnézve döglött is valamint a sok bootcampes közül nehéz kiemelkedni még a diploma határán ~1-1,5 gyakornokival is amíg nem kerül interjúra a sor....
Csak épp Morgan freeze, Epam freeze, Evo freeze és lehetne sorolni. A bérköltséged meg hiába adnád le mondván csak gyűljön a kilométered ha addig el sem juttok.
Sőt igazából az Accenture-nél is ha jól rémlik mind haverok mind reddit alapján igen csak minden be lett fagyasztva. Szinte körbe is lőttük egy jó részét azoknak akik felszívják a juniorokat egyébként.
-
Alcsi69
senior tag
válasz
sztanozs #19516 üzenetére
Én szívesen mennék még helpdesk poziba is, csak végre vegyenek fel valami értelmes helyre.
Mondjuk gyakornoki cuccokkal az a baj hogy eleve aktív nappali jogviszonyt kérnek a legtöbb helyen, a másik probléma meg az, hogy azokból a fizetésekből egy albérletet sem lehet fenntartani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest