Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vision
üzenetére
> Én az Erste George App-ba most is FaceID-val lépek be. Ez mondjuk érdekes kérdés, hogy jelen esetben akkor az Apple szolgáltatja az authentikációt?
Majdnem, de nem egeszen; de azert nem rossz pelda. A biometrikus azonositasnal az tortenik, hogy az identitasodhoz tartozik egy azonosito, ami egyebkent az eszkozt azonositja. Amikor bejelentkezel, akkor azt bizonyitod be, hogy az eszkozt fel tudod oldani.
Tehat hasonlo, mint pl. egy Google Login, csak nem azt bizonyitod be, hogy 'az enyem az az emailcim, amit hozzarendeltem az identitasomhoz', hanem azt, hogy 'az enyem az a fizikai eszkoz, amit hozzarendeltem az identitasomhoz'.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest