- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Forest_roby #1823 üzenetére
ide tényleg gyorsabb lenne az erasztotenész szitája nevű módszer. a probléma az, hogy keresed az x-nél kisebb prímeket. felírod 2-től x-ig a számokat. ezután megkeresed az első olyan számot, ami nincs áthúzva, és még nem foglalkoztál vele. (ez első körben a kettes lesz). áthúzod minden második számot a 2-es után (vagyis a 4-est, 6-ost, stb.). ha vége, kezded az elejéről. a következő szám a 3-as, áthúzod minden harmadik számot(6,9,stb). a következő szám az 5-ös (a 4-es már át van húzva, így azzal nem foglalkozunk), és így tovább.
viszonylag egyszerű leprogramozni, szóval hajrá. a végén össze lehet hasonlítani a futási időket, kíváncsi vagyok. -
shev7
veterán
válasz
Forest_roby #1823 üzenetére
pontosan erre gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest