- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
bambano #17742 üzenetére
Miért foglalna sok helyet? Annyit foglal, amennyit belepakolsz. Nem mintha az elmúlt 10 évben találkoztam volna valaha tárhely kapacitás gondokkal.
Egyébként sem egy új dolog, az msnek is megvolt erre 100 éve a technológiája, VM-nek hívták...persze olyan microsoftos volt.
Appok esetében lokális gépen én sem látom minden esetben az előnyét, arra ott az op rendszer, hogy kezelje az appok futtatását. De ezek a beszélgetések annyira általánosak, hogy ebben a formában tényleg semmi értelme, ez egy tool, ott kell használni, ahol ez adja a legtöbb előnyt a többi megoldással szemben, az ilyen minden legyen konténer emlékeztet egy kicsit a minden legyen class dologra, mert az a jó. Azt közben meg nem.
-
válasz
bambano #17742 üzenetére
> azért remélem, hogy a konténerizáció sosem lesz cél.
Te mit ertesz egyebkent kontenerizacio alatt? Marmint szerintem az cel a desktopon is, hogy kontrollaljuk az appok eroforrashasznalata. Tehat szerintem az jo, hogy meg tudjuk mondani, hogy pl. egy adott app nem ferhet hozza barmihez, amihez en hozzaferhetek. Vagy hogy nem kommunikalhat bizonyos halozati eszkozokon, vagy hogy nem foglalhat X%-nal tobb CPU-t. A kontenerizacionak ez a lenyege -- kezben tartjuk azt az interfeszt, amihez az app hozzafer.
Pelda: ha inditok egy bongeszot, akkor peldaul nem szeretnem, ha hozzaferne a dokumentumaimhoz. Vagy egy szamologep alapvetoen semennyire ne ferjen hozza a halozathoz, fajlrendszerhez, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest