- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #17222 üzenetére
A sok pénzt a sok pénz alatt értettem.
A "határ a csillagos ég" alatt pedig a hivatalos végzettséget(és utána a betöltött munkakört).
>valószínüleg azért nem vagy programozó, mert a mások által feltett kérdéseket sem tudod megérteni és/vagy azokat megválaszolni
Kérlek, tekintsd meg az itteni megoldásaimat. Szerinted ennyit meg tudtam volna oldani, ha a "mások által feltett kérdéseket sem tudnám megérteni és/vagy azokat megválaszolni"? Ezt tényleg komolyan mondod(illetve írod)?
>Folyamatosan ömlik belőled a sértődöttség, és nem tudsz másról beszélni, mint, hogy kitöröltek ezt, vagy xyz nem ért semmihez, vagy hogy most valakit rajtakaptál valami inkonzisztencián.
Sajnos ez nagy vonalakban igaz. De úgy gondolom, hogy nem ok nélkül. Pl. ha valaki konzisztens, őt nem tudnám rajta kapni az inkonzisztencián. Ha nem törölnének ki mást, csak az erősen trágár szavakat/kifejezéseket tartalmazó hozzászólásokat, akkor nem írnám, hogy ezt, vagy azt kitöröltek, stb...
>Jó volna, ha belátnád, hogy itt nem vagy szívesen látott személy, mert:.......
Nem is akarom, hogy szívesen látott személy legyek. Én nem közétek tartozom, és ezt sohasem tagadtam le. De nem is akarok közétek tartozni, mert túl sok embert vertek át a palánkon. Azt ugyan nem értem, hogy mit értesz az alatt, hogy sírok, de milyen közösséget is kellene "építenem"? Egy virtuális, nevesincs nick-ek közösségét/gyülekezetét? Na meg hogyan?
>Nyugodtan rendezkedj be a prog.hu-n
Onnan rúgott ki az újságíró Sting, de nem is bánom. Sőt, azt bánom, hogy valaha is regisztráltam oda. Hasonló a véleményem erről a fórumról is. Na meg a stackoverflow-ról is. Mindenhol csak a rizsa. Ennek a topiknak is "Programozás topic" a címe, és inkább olyan "szoftverfejlesztési egyveleg(rizsa)" az egész. Programozás szinte semmi. Húúú, még sok mindenről tudnék írni, de inkább nem. Aki többet szeretne tudni rólam, Ő legyen szíves felkeresni a webhelyem(bár sajnos ott is csak a töredéke van annak, amennyit szeretném hogy lenne). A lényeg az, hogy a prog.hu-ra nem megyek vissza a fentebb említett okok miatt. Itt meg addig írom le a véleményem, amíg ki nem rúgnak/rúgtok ezért. Bár igazából sztem. okot nem adok rá. Sőt, ha megteszed, hogy visszanézed, akkor láthatod, hogy kb. 2 hónapig nem írtam. Így is el voltam én is, ti is. Sok minden nem változott, mert 99%-ban úgyis csak rizsa megy(velem, vagy nélkülem, mind1). Szóval igazából nélkületek is meglennék. Nincs feltűnési viszketegségem. A prog.hu-ról 2013 végén rúgtak ki, ide meg 1 vagy 2 éve regisztráltam. A kettő közötti időben is el voltam fórumozás nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest