- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
skoda12 #16406 üzenetére
Hat, kerdes, hogy valaki akar-e olyan helyre menni, amelyik igy kezdi. En is szeretek mindenfele nyelven dolgozni, majdhogynem projekt szinten valtogatjuk (sok PoC), mindig fun, ettol fuggetlenul interjuzni se mennek el olyan ceghez, ahol ennyire nyilvanvaloan mindent IS nekem kell majd csinalni, meg vagyok elegedve az osz hajszalaim jelenlegi mennyisegevel, nem kell tobb.
Amugy nem keresek melot, eszembe se jutna valtani, imadom a mostanit, csak ez most nagyon fun level volt, godnoltam megosztom.
Tegyuk hozza, az, hogy kb barmilyen nyelven tudsz dolgozni, az nagyon nem ugyanaz, mint abbol a nyelvbol seniornak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest