Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor
üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Bár volt aki segített. A permutációk témában pl. 2-en is. Sok kérdésem meg nem is volt azon kívül, mint ez. Sztem inkább arról van szó, hogy lövésük sem volt a megoldáshoz, hiába programozók vannak itt.
Definiáld már légyszives, hogy mikortól hívhatja valaki magát programozónak szerinted. (még mielőtt: én nem hívom magam annak, mégha papírom van is róla)
Korábbi hsz-ed:
Tegnap délelőtt tettem fel ezt a kérdést a fórumban. Még választ sem kaptam rá. Azóta megoldottam ezt is, sőt, az egész feladatot, amit célul tűztem ki magamnak.
Azért egy progos topicban szerintem nem olyan kirívó, hogy egy nap alatt nem érkezik válasz
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor
üzenetére
Mondjuk a játékot annyira nem vágom...a .net alól win32 hívás nekem a hack kategória, akkor látom max. jogosultságát, ha sehogy nem lehet valamit megoldani a keretrendszeren belül. A lényeg szerintem, hogy egyszerűen fogad el, hogy a c gyorsabb, ennyi. És ne fikázd, hogy a c# mekkora egy...játéknyelv, mert nem az, egyáltalán nem. A c# egy gui fejlesztésre készített nyelv, ami hozzáfér a .net teljes libjéhez.
Ebbe a játéknyelvbe nekünk komplett TMS-ünk van, ráadásul nem is c#-ban, hanem vb-ben, tudom mire képes.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest