- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #15742 üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Bár volt aki segített. A permutációk témában pl. 2-en is. Sok kérdésem meg nem is volt azon kívül, mint ez. Sztem inkább arról van szó, hogy lövésük sem volt a megoldáshoz, hiába programozók vannak itt.
Definiáld már légyszives, hogy mikortól hívhatja valaki magát programozónak szerinted. (még mielőtt: én nem hívom magam annak, mégha papírom van is róla)
Korábbi hsz-ed:
Tegnap délelőtt tettem fel ezt a kérdést a fórumban. Még választ sem kaptam rá. Azóta megoldottam ezt is, sőt, az egész feladatot, amit célul tűztem ki magamnak.
Azért egy progos topicban szerintem nem olyan kirívó, hogy egy nap alatt nem érkezik válasz
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor #15742 üzenetére
Mondjuk a játékot annyira nem vágom...a .net alól win32 hívás nekem a hack kategória, akkor látom max. jogosultságát, ha sehogy nem lehet valamit megoldani a keretrendszeren belül. A lényeg szerintem, hogy egyszerűen fogad el, hogy a c gyorsabb, ennyi. És ne fikázd, hogy a c# mekkora egy...játéknyelv, mert nem az, egyáltalán nem. A c# egy gui fejlesztésre készített nyelv, ami hozzáfér a .net teljes libjéhez.
Ebbe a játéknyelvbe nekünk komplett TMS-ünk van, ráadásul nem is c#-ban, hanem vb-ben, tudom mire képes.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest