Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
haxiboy
üzenetére
Szia, köszönöm szépen a választ, huhh sok infó !
Tetszik amit csinál, mit bánom én hogy open s. vagy nem. nincs rálátásom mi miért jó, vagy jobb attól hogy eopen s. aPszolult outsider vagyok, nem is értek ehhez. Nekem a foobar meg az aimp gyűlöletes, a winamphoz képest. kb ennyi a faék
logika hozzá (elnézést érte) Az eredeti winampot meg nem fejlesztik.(azok meg kapjak be még egy elnézést).
de oké legyen openszósz
ha az jobb, trendibb, okosabb, nem tudom még mi lehet. Ilyen project ha open s. lenne honnan lenne adományon kívül egyébb bevétele ? ezt sem látom át.. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Posta, csomagküldés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Tetszik amit csinál, mit bánom én hogy open s. vagy nem. nincs rálátásom mi miért jó, vagy jobb attól hogy eopen s. aPszolult outsider vagyok, nem is értek ehhez. Nekem a foobar meg az aimp gyűlöletes, a winamphoz képest. kb ennyi a faék
de oké legyen openszósz