- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
válasz
sztanozs #11946 üzenetére
srácok,
szerintem annyira alapos hozzászólásaitok voltak, hogy tisztelettel megérdemeltek néhány további részletet:
- a cégem nagyvállalat, nem gond a beruházás, ha az amúgy értelmes
- az sem gond, ha sokára lesz kész
- valóban szenvedünk azzal, hogy a partnereink nem telepítik a legfrissebb változatot
- valóban sok üzleti logika van kint a vastagkliensben, de email kliens módjára csatolt fájlokkal kommunikál felénk (smtp használattal)
azt hiszem, hogy a hozzászólások összességében a felhő alapú megoldás felé tolnak engem, én meg majd a döntéshozókat, ha tudom
:-)de továbbra sem találok semmi frankó grafikát, számadatot, hogy a mai magyar rögvalóságban vajon mekkora hátrány, ha az ember .Net (tehát Windows vastag) klienssel nyomul a cégek irányába
honnan lehetne valami statisztikát szerezni?másképp fogalmazva: értem, a webes technológia mégicsak király, de vajon eljött-e az ideje már egy több ezer példányos szoftver leváltására?
-
mckay
aktív tag
válasz
sztanozs #11946 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nagyon alapos válaszok jöttek, nem is gondoltam volna, hogy ennyire belendültök!
;-)Szóval akkor mégsem olyan egszerű a döntés, hogy ha drága a felhő és az előlről programozás, akkor mégis maradjon a kliens. Sejtettem.
Arról bárkinek van jó grafikája a tarsolyában, hogy egy .Net alap várhatóan mikor teszi majd igen korlátossá a program használatát? Hogy pl. a megvásárolható gépek meddig lesznek kompatibilisek, mikortól fog az UAC egy átlag gépen is elreszelni egy aláíratlan progit, mikor jön el az .exe progik alkonya (vs.: js, java, metro, bármi), sőt, már ma is mennyi cég nem használ Windows-t
Ilyesmi muníciója van valakinek készen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest