Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mckay

aktív tag

válasz sztanozs #11946 üzenetére

srácok,
    szerintem annyira alapos hozzászólásaitok voltak, hogy tisztelettel megérdemeltek néhány további részletet:
    - a cégem nagyvállalat, nem gond a beruházás, ha az amúgy értelmes
    - az sem gond, ha sokára lesz kész
    - valóban szenvedünk azzal, hogy a partnereink nem telepítik a legfrissebb változatot
    - valóban sok üzleti logika van kint a vastagkliensben, de email kliens módjára csatolt fájlokkal kommunikál felénk (smtp használattal)
    azt hiszem, hogy a hozzászólások összességében a felhő alapú megoldás felé tolnak engem, én meg majd a döntéshozókat, ha tudom
    :-)

de továbbra sem találok semmi frankó grafikát, számadatot, hogy a mai magyar rögvalóságban vajon mekkora hátrány, ha az ember .Net (tehát Windows vastag) klienssel nyomul a cégek irányába
    honnan lehetne valami statisztikát szerezni?

másképp fogalmazva: értem, a webes technológia mégicsak király, de vajon eljött-e az ideje már egy több ezer példányos szoftver leváltására?

• mckay

aktív tag

válasz sztanozs #11946 üzenetére

Köszönöm szépen!

Nagyon alapos válaszok jöttek, nem is gondoltam volna, hogy ennyire belendültök!
    ;-)

Szóval akkor mégsem olyan egszerű a döntés, hogy ha drága a felhő és az előlről programozás, akkor mégis maradjon a kliens. Sejtettem.

Arról bárkinek van jó grafikája a tarsolyában, hogy egy .Net alap várhatóan mikor teszi majd igen korlátossá a program használatát? Hogy pl. a megvásárolható gépek meddig lesznek kompatibilisek, mikortól fog az UAC egy átlag gépen is elreszelni egy aláíratlan progit, mikor jön el az .exe progik alkonya (vs.: js, java, metro, bármi), sőt, már ma is mennyi cég nem használ Windows-t

Ilyesmi muníciója van valakinek készen?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés