- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
nyilván van sok ilyen bugyuta ember, alapból nem rossz az egyetem mert adja az extra tudást, de nálunk is van nem 1 olyan diák aki programozni se tud, mégis valahogy átküzdötte magát a tárgyakon, és ezekből lesz olyan akiket említesz sztem
am én is kíváncsi vagyok ilyen feladatokra, ha tudsz akkor dobhatnál be
-
axioma
veterán
Gondolom ez inkabb junior, de azert mutathatnal egy ilyen feladatsorbol egy nehezebbet, kezdek kivancsi lenni... mondjuk jo kerdes, hogy nyelvismereti (coder) vagy fejlesztoi kerdesek.
En eddig 1x kaptam hazi feladatot, de ugy alakult az elet, hogy bar mikor kiderult hogy nem fogok oda menni akkor is meg akartam csakazertisbol csinalni, de varatlan napi tortenesek miatt vegul nem lett ra kapacitasom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest