Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• petyus_

senior tag

válasz bucsupeti #10475 üzenetére

Egyelőre nem tervezem, hogy jelentkezzek, csak nagyjából néztem át, két opció van, 2 éves munkaszerződés nettó 220ért, 1 éves nettó 180ért, ebből kiindulva kb 1M körül van a tanfolyam díja (az egy évesnél 40Kval kevesebbet kapsz, tehát akkor havi 80K lehet, x12), gondolom ha neked felróható okból megszűnik a munkaviszonyod, akkor ki kell fizetned a képzés a díját.

Átnéztem már pár hasonló képzést, általában 1M körül van mindenhol a tandíj, van ahol te fizeted, és ha a tanfolyam után nem találsz megfelelő állást (általában ilyen nettó 200-250 között határozzák meg), akkor visszakapod a felét. De ez a kettő kb ugyanaz, csak a yellowroadnál ingyenesnek mondják, és a leendő munkaadóddal fizettetik meg a képzést (igazából te fizeted, mert annyival kevesebb kapsz, csak így jobban hangzik, mintha azt mondnák, hogy kapsz egy nettó 260as állást, és 2 évig havi 40K-t fizetsz).

Egyébként olvasgatva a témában több helyen azt láttam, hogy 2 utat javasolnak
    1. először tanuld meg a Pythont, mivel ez az egyik legegyszerűbb, és könnyebben fog menni a többi
    2. tanuld meg a C++-t, ami az egyik legnehezebb, és utána már gyerekjáték lesz a többi.

Új hozzászólás Aktív témák