Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akz
csendes tag
Szia!
Szóval nem emlékszem már rá, hogy a procin voltak-e a lábak, vagy a foglalatban, de úgy rémlett, a procin, sőt, még most is úgy emlékszem. Ezért is ijedtem meg, hogy aztán már nem volt rajta láb.
A proci működött elég sokáig, sajnos a hűtőborda néha feszítette. Amivel addig nem is volt gond, amíg egyszer le nem szedtem a hűtőt. Persze, arra figyeltem,hogy jó orientációval tegyem vissza a processzort, próbáltam elindítani a gépet, mivel reménykedtem,hogy működhet (első körben nem láttam, hogy elhajlottak a lábak.). Az alaplapi diagnosztikai rendszer a memóriával kapcsolatban panaszkodott, miközben nem indult el. Próbáltam nem statikusan feltöltődve vacakolni a processzorral, alaplappal, áramtalanítottam, amikor próbálgattam visszaszerelni.
BGA tokozásos szakit? Tudsz ajánlani valakit? Az alaplapot akciósan, 40 ezer forintnál valamivel olcsóbban vettem, ennyire drága lenne a foglalatcsere? Otthon megnézem, megpróbálom közelebbről lefotózni a deszkát, pontosan mi a helyzet.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- JBL STAGE 2 9634
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest