- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
essexboy #828 üzenetére
Szétszedtem, meglepetésemre nagyon csekély pormennyiség volt benne (alig egy körömhegynyit sikerült összekaparni). Az igazi meglepetés ezután jött: 5-8 fokkal hidegebb, mint volt, üresjáratban még 10 is lehet a különbség.
Köszi a tippet, bevált.
Mellesleg így vethettem egy pillantást az Arctic Cooling frankó hőcsöves rendszerére, amiről eddig sejtésem se volt.
Érdekes, hogy öcsém asztali gépe 10x ennyi pormennyiséggel is ellavíroz 50 fok alatt mindenféle hiba nélkül. Köszi mégegyszer.
-
XenHai
senior tag
válasz
essexboy #824 üzenetére
Üdv lenne 1 kis probléma a gépemmel lehet hogy proci de ki tudja.
A lényeg 1 core 2 D E6420 procim van idáig minden jó volt vele de az utóbbi időben radikálisan vissza esett az FPS-em bizonyos játékoknál.A lényeg hogy 1 cpuz vel megnéztem a procit ezeknél a prociknál van 1 szabályzás hogy 6 szorzóval mennyen a proci 8 helyett és így spóroljon az ember a bibi csak az volt hogy nem kapcsolja rá valamiért azt a +2 szorzót hiába van 100% terhelésen a proci ..De a reggel bekapcsoláskor 1 overloking faild felirat fogadott.BIOST reseteltem elemet ki vettem áramtalanítottam ,a hiba üzi eltünt de be indulás után amikor a wint tölti de volt amikor a biosban is egyszerűen ki kapcsol a gép.... ?Lehet hogy a proci ki nyifant vagy vagy valami mást adta be a kulcsot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crypto Trade
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest