- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Most fogok lemenni megrendelni a tranyót, azt mondja a csávó, h. kb.16k, 500W, és olyan feszkóra tekerik, amilyen kell, én speckó 2*36V ra gondoltam, és a tápra veszek egy nagyobb ellenálást, és akor a végfok a megfelelő feszkót foglya kapni!! Azért megkérdem, h. mégis mennyi, és ha több mint 18k, akkor maradok a 31V nál, mert most pont úgy számoltam, h. éppenhogy csak kijövök a pénzből!
Vettem egy diódahidat, 150V 10A, csak máshogyan voltak a lábai, és ilyen bazivastag kébbellel húztam rá a nyákra, ez szented nem baj neki?? Meg átfolyattam cinnel,
És az is lehet, h. most kifogyok a pénzből, akkkor csak az stk lessz meg kompletten, meg jövőhéten veszek nyákkészítéshez nyákot, vaskloridot, meg szented meg lehet rajzolni sima alkoholos filccel??
9-12V os tekercs, az másik ''trafóba lessz benne, van egy db 9Vos 350mA es kis vmi, kínai nintendóból szedtem, meg van még, pontosabban nagymamáméknál egy 12V 1A asszem, és szented ezek a tranyók nem fogják zavarni a jeleket?? Max leárnyékolom ezeket a kis tranyókat!! Na mek megrendelni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest