Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
A mikrofon nem fog neki jelet adni....Akkor inkáb kösd az egyik hangfaladat szimplán a bemenetére és abba beszéljél bele..ostt töb esélyed van..
Én pl egy walkman-t ajánlanék a fejhallgató kimenetén..
Én úgy emlékszem,hogy a test egy egyik széle....
Holnap reggel tok csak menni a szerelőmhöz,mert nem volt két napig a műhelyben és nem akartam a kirándulása közben zavarni...HY: Akkora kupit csináltam ma reggel a papír miatt,hogy 4 órát takarítottam utána
De akkor sem lett meg
Holnap napközben amint meg lesz,akkor lerajzolom paintba és elküldöm mailban....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SzoftverPremium.hu
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Holnap reggel tok csak menni a szerelőmhöz,mert nem volt két napig a műhelyben és nem akartam a kirándulása közben zavarni...HY: Akkora kupit csináltam ma reggel a papír miatt,hogy 4 órát takarítottam utána
De akkor sem lett meg
Holnap napközben amint meg lesz,akkor lerajzolom paintba és elküldöm mailban....