- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
hummerdikk #259 üzenetére
''A valtoaramban mind1 hogy dugod be...''
Amire reagálsz, azt én írtam!
Elvileg igazad van, viszont a hálózatban ha a fázist megfogod, az agyonvághat, míg a nullával ilyen veszély nincs.
Tehát mégsem mindegy!
''csak az egyik kabelt kototte be es ha megforditjuk akkor is megy, szal hulyeseget mondtal...''
Nem azt mondtam, hogy nem megy, hanem hogy nem biztonságos. (Életveszélyes, nem tesz eleget az érintésvédelmi előírásoknak, stb.)
Ha szétszedsz egy EU-s előírásoknak megfelelő kapcsolós elosztót, vajon miért kétáramkörös kapcsoló van bennük? (Ami kikapcsoláskor mindkét drótot megszakítja?) És a régi, AT-s gépek Power kapcsolója miért 2 áramkörös volt szintén?
''Haver mar kotott be relet''
A családomban van villanyszerelő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest