- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
a buszmegállótól ahol felszállok maximum 10 percre van a végállomás ahonnan indul a busz. hajnalban a menetidő 2 perc körül van. mégis van olyan hogy 20(!!!) percet késik.
viszont van hogy előbb jön 10 percel. tehát ha elakarok jutni az 5 kilométerrel arréb lévő HÉV megállóhoz a 6:20-as busszal akkor mehetek le 6:10re. ha nem is alszok el és le is érek tuti hogy késik 20 percet. és azért -15 fokban 30 percet várni nem kellemes:(((
nem egyszer előfordult hogy vizsgáról, ZH-ról késtem emiatt. mert ugye a hév nem vár a buszra.
azóta szerencsére szereztem 4 kerekűt és gurulhatok ide-oda. de mikor meglett az első dolgom az volt hogy megnéztem miért is késik. oda mentem a végállomásra és döbbenve figyeltem hogy a paraszt buszsofőr kávézik meg újságot olvas ahelyett hogy dolgozna.:((( :((( :(((
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest