Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
1 szerintem nem! ha tartozik pénzel éc nem add, akkor ami pénzt ér azt kell elvinni behajtók is meg mi is ezt csináltuk, majd ha kifizet akkor visszakapja. Ha valaki igy áll hozzá (nem fizet) nem lehet szórakozni mert hülye lesz fizetni ha multkor se kellet. az elözöt meg az életbe nem fizeti ki, ha elmegy a lakásbol kivéve ha nálad van valamije ami egyenértékü vele.
2 az az ő lakása bizonyitsák be h nem az övé volt a tv v pc v mittom én.
3 akkormeg hagyja h élösködjenek rajt?
szerintem ez a dolog már a kauciónál el volt cseszve mint h valaki emlitette!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged