- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
válasz
juliabrilke #123 üzenetére
Most láttam meg a házat valójában hogyan is néz ki,így nappali fényben hát
A kád mellett lévő falat teljesen eláztatták, a festéket ledobta magáról.Az ajtók nem záródnak rendesen,néhány ablak el van törve,vagy egyszerűen ki van ütve.A rolók sem működnek már.Nem hiszem el,hogy emberek hogyan tudnak így élni
Az új házukban is őserdőt fognak termeszteni?! Minden lefolyót eldugítottak,a kuka teljesen tele van a szemetükkel.Azt sem tudom hova ürítsem.Egyszóval én nem mertem volna ezt csinálni.Nagyon dühös vagyok,megérdemelnék még vagy 50e-et a nyakukba sózni kárpótlás gyanánt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest