Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
HDD csere magyarul:
mrhitoshi Írása:
"*1: a tárhely a felhasználók számára szabad tárhelyet és a rendszer számára szükséges helyet is tartalmazza, a felhasználók számára tehát a feltüntetettnél kevesebb hely áll rendelkezésre.
A tárhelyet bármikor, bárki bővítheti magának, a garancia elvesztése nélkül. Azonban nem mindegy, hogy milyen merevlemezt/SSD-t/SSHD-t teszünk bele. A legfontosabb kritérium, hogy 2,5"-os és SATA csatlakozású legyen a merevlemez, de ezen kívül nincs más kikötés. Csere előtt érdemes mentést csinálni a gépről és a játékok mentéseit kimenteni egy külső adathordozóra. Legegyszerűbb egy pendrive. (PS4-en a Beállítások ->> System ->> Back up and restore ->> Back up PS4 menüben lehet megcsinálni ezt a folyamatot) Ha ez megvolt jöhet a csere. Pár hasznos link a cseréhez:
Hivatalos, Sony leírás (angolul)
Videó (angolul)
Csere után fel kell telepíteni a rendszert, amit pendrive-val meg lehet csinálni. A fájlt hozzá ezen az oldalon lehet megtalálni. (A "Perform a New Installation of the System Software" részt kell megkeresni!) Ha ez megvolt, akkor a pendrive-on el kell készíteni könyvtárrendszert. Csinálni kell egy PS4 mappát, azon belül pedig UPDATE mappát. Ebbe az utolsó mappába kell menteni a már letöltött fájlt. Ezután ki kell kapcsolni a PS4-et teljesen, tehát ne világítson semmi a PS4-en. Csatlakoztatni kell a pendrive-ot, majd 7másodpercig folyamatosan nyomni kell a bekapcsoló gombot. Majd ki kell választani a [Initialize PS4 (Reinstall System Software)]. Ezután csak követni kell a dolgokat, és minden készen lesz. Már csak annyi a teendő, hogy visszategyük a back up-ot. Ezt a Beállítások ->> System ->> Back up and restore ->> Restore PS4 menüben lehet megtenni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Synology DS 716+ II 8GB-ra bővitett memóriával, 1hónap gari
- Laptop 16GB-os DDR4 memória, 17 db, egyben
- Eladó Konfig I5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD RX5700XT 8GB!
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest