Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• A`rpi

addikt

HDD csere magyarul:

mrhitoshi Írása:

"*1: a tárhely a felhasználók számára szabad tárhelyet és a rendszer számára szükséges helyet is tartalmazza, a felhasználók számára tehát a feltüntetettnél kevesebb hely áll rendelkezésre.

A tárhelyet bármikor, bárki bővítheti magának, a garancia elvesztése nélkül. Azonban nem mindegy, hogy milyen merevlemezt/SSD-t/SSHD-t teszünk bele. A legfontosabb kritérium, hogy 2,5"-os és SATA csatlakozású legyen a merevlemez, de ezen kívül nincs más kikötés. Csere előtt érdemes mentést csinálni a gépről és a játékok mentéseit kimenteni egy külső adathordozóra. Legegyszerűbb egy pendrive. (PS4-en a Beállítások ->> System ->> Back up and restore ->> Back up PS4 menüben lehet megcsinálni ezt a folyamatot) Ha ez megvolt jöhet a csere. Pár hasznos link a cseréhez:
    Hivatalos, Sony leírás (angolul)
    Videó (angolul)
    Csere után fel kell telepíteni a rendszert, amit pendrive-val meg lehet csinálni. A fájlt hozzá ezen az oldalon lehet megtalálni. (A "Perform a New Installation of the System Software" részt kell megkeresni!) Ha ez megvolt, akkor a pendrive-on el kell készíteni könyvtárrendszert. Csinálni kell egy PS4 mappát, azon belül pedig UPDATE mappát. Ebbe az utolsó mappába kell menteni a már letöltött fájlt. Ezután ki kell kapcsolni a PS4-et teljesen, tehát ne világítson semmi a PS4-en. Csatlakoztatni kell a pendrive-ot, majd 7másodpercig folyamatosan nyomni kell a bekapcsoló gombot. Majd ki kell választani a [Initialize PS4 (Reinstall System Software)]. Ezután csak követni kell a dolgokat, és minden készen lesz. Már csak annyi a teendő, hogy visszategyük a back up-ot. Ezt a Beállítások ->> System ->> Back up and restore ->> Restore PS4 menüben lehet megtenni."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés