- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
rétisün
üzenetére
ez valami operás bug, hogy olyan dolgok is bekerülnek egy-egy hsz-be, amiket nem én írok bele?

egész bekezdésekből csinál linket, meg hasonlók....
13.-án aztán nyugodtan megváltoztathattam volna a címet, "hűvös szelek járnak"-ra, mert igazi őszi, szeles időben keltem útra. Nem terveztem hosszú túrát (szoktatni kell még magam a hűvösebb időhöz
) de aztán menet közben addi-addig variáltam az útvonalat, amíg 90 km lett a vége. Track persze most sincs végig....Szóval Kispáli-Nagykutas felé indultam, az első pár száz méteren majdnem visszafordultam a téli bicajos kabátért (szélálló , decathlonos futós-mellényben indultam el), olyan szelet kaptam hirtelen szembe. De miután kicsit mozogtam, felmelegedtem, már éreztem sok lett volna azért a téli kabát. Nagykutas után Teskánd-Boncodföld-Kávás, innen kanyarodtam a lövői kerékpárútra, ahol egy hirtelen ötlettel nem Egerszeg, hanem Zalalövő felé fordultam. Találkoztam egy otuis bácsival (kedden is láttam, meg már jó párszor) aztán Zalacsében kanyar Salomvárra, ahol megint találkoztam velük.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Warships
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Léghűtés topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de aztán menet közben addi-addig variáltam az útvonalat, amíg 90 km lett a vége.