Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
rétisün
üzenetére
ez valami operás bug, hogy olyan dolgok is bekerülnek egy-egy hsz-be, amiket nem én írok bele?

egész bekezdésekből csinál linket, meg hasonlók....
13.-án aztán nyugodtan megváltoztathattam volna a címet, "hűvös szelek járnak"-ra, mert igazi őszi, szeles időben keltem útra. Nem terveztem hosszú túrát (szoktatni kell még magam a hűvösebb időhöz
) de aztán menet közben addi-addig variáltam az útvonalat, amíg 90 km lett a vége. Track persze most sincs végig....Szóval Kispáli-Nagykutas felé indultam, az első pár száz méteren majdnem visszafordultam a téli bicajos kabátért (szélálló , decathlonos futós-mellényben indultam el), olyan szelet kaptam hirtelen szembe. De miután kicsit mozogtam, felmelegedtem, már éreztem sok lett volna azért a téli kabát. Nagykutas után Teskánd-Boncodföld-Kávás, innen kanyarodtam a lövői kerékpárútra, ahol egy hirtelen ötlettel nem Egerszeg, hanem Zalalövő felé fordultam. Találkoztam egy otuis bácsival (kedden is láttam, meg már jó párszor) aztán Zalacsében kanyar Salomvárra, ahol megint találkoztam velük.....
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Ideapad 330-15ICH 15.6" FHD i5-8300H GTX 1050 12GB 250GB NVMe +1TB HDD magyar bill gar
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de aztán menet közben addi-addig variáltam az útvonalat, amíg 90 km lett a vége.