Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rétisün

veterán

válasz rétisün #6287 üzenetére

ez valami operás bug, hogy olyan dolgok is bekerülnek egy-egy hsz-be, amiket nem én írok bele? :F

egész bekezdésekből csinál linket, meg hasonlók....

13.-án aztán nyugodtan megváltoztathattam volna a címet, "hűvös szelek járnak"-ra, mert igazi őszi, szeles időben keltem útra. Nem terveztem hosszú túrát (szoktatni kell még magam a hűvösebb időhöz :B ) de aztán menet közben addi-addig variáltam az útvonalat, amíg 90 km lett a vége. Track persze most sincs végig....Szóval Kispáli-Nagykutas felé indultam, az első pár száz méteren majdnem visszafordultam a téli bicajos kabátért (szélálló , decathlonos futós-mellényben indultam el), olyan szelet kaptam hirtelen szembe. De miután kicsit mozogtam, felmelegedtem, már éreztem sok lett volna azért a téli kabát. Nagykutas után Teskánd-Boncodföld-Kávás, innen kanyarodtam a lövői kerékpárútra, ahol egy hirtelen ötlettel nem Egerszeg, hanem Zalalövő felé fordultam. Találkoztam egy otuis bácsival (kedden is láttam, meg már jó párszor) aztán Zalacsében kanyar Salomvárra, ahol megint találkoztam velük.....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés