- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
na, a mai adag:
13.-án aztán nyugodtan megváltoztathattam volna a címet, "hűvös szelek járnak"-ra, mert igazi őszi, szeles időben keltem útra. Nem terveztem hosszú túrát (szoktatni kell még magam a hűvösebb időhöz
) de aztán menet közben addi-addig variáltam az útvonalat, amíg 90 km lett a vége. Track/[L] persze most sincs végig....Szóval Kispáli-Nagykutas felé indultam, az első pár száz méteren majdnem visszafordultam a téli bicajos kabátért (szélálló , decathlonos futós-mellényben indultam el), olyan szelet kaptam hirtelen szembe. De miután kicsit mozogtam, felmelegedtem, már éreztem sok lett volna azért a téli kabát. Nagykutas után Teskánd-Boncodföld-Kávás, innen kanyarodtam a lövői kerékpárútra, ahol egy hirtelen ötlettel nem Egerszeg, hanem Zalalövő felé fordultam. Találkoztam egy otuis bácsival (kedden is láttam, meg már jó párszor) aztán Zalacsében kanyar Salomvárra, ahol megint találkoztam velük.....
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Befutott a peronra a hardvervonat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de aztán menet közben addi-addig variáltam az útvonalat, amíg 90 km lett a vége.