Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Túl sok mindent nem kell elárulni a topikról, a cím adja önmagát.
A topik annak idején véletlenül került "megalapításra", ugyanis csak egy spontán kérés alapján született meg az első hozzászólás, vele együtt pedig a topik.
Azóta a nagy érdeklődés miatt sok ezer hozzászólás született (közel 20 ezer).
Mivel a Ri/OS 5 már csak 50000 után nyit új topikot, ezért úgy vélem ideje egy megfelelő első hozzászólást barkácsolni, amiben pár hasznos info segíti a keresett dal címének/előadójának nevére váró tagokat.Ha tudunk segítünk. Nagy segítség nekünk, ha a keresett számból van egy részlet is, amit meg tudunk hallgatni. Néha sikerül dalszöveg alapján is kitalálnunk, hogy melyik előadó melyik számáról van szó.
Hasznos információk, tanácsok:
- Ha reklámok zenéi érdekelnek, nézd meg a www.reklamadatbazis.hu-t, ahol rengeteg reklámban szereplő zene előadójára és címére fény derülhet. Ha ott nincs, akkor itt szívesen segítünk.
- Ha YouTube-on láttál egy jó klippet/hallottál egy jó zenét és kíváncsi vagy rá, hogy mi volt az, érdemes először körbenézni a Comment-ek között, ugyanis sokszor ott már meg vannak válaszolva a kérdések. Természetesen ha több száz, vagy több ezer Comment van, és nem bírod őket végigolvasni, akkor itt szívesen segítünk, hátha valaki egyből tudja.

Természetesen videóklippek terén is tudunk segíteni. (Bár volt már videóklipp kereső topik, de mindegyik zátonyra futott sajnos. Igazából beleolvadt ebbe a topikba.)
Nem tudom mennyire megoldható, de ha lehet akkor a kéréseket és a válaszokat ON-ba tegyük, a Köszöneteket (mert azért nekünk is jól esik a fáradozásért járó köszönet...) pedig tegyük OFF-ba, így a topik jobban átlátható marad. A kérések ezáltal (ha valaki véletlenül kimaradna) jobban kiemelkednek, így biztosabban kap rá választ az illető.
Ez a topik eléggé baráti hangulatú, szóval mindenről lehet beszélni, de akkor azt (szintén az átláthatóság kedvéért) tegyük OFF-ba.
Archívum:
Nem tudom a dal címét... Archívum III.
Nem tudom a dal címét... Archívum II.
Nem tudom a dal címét... Archívum I.Módosította: Ndruu
2007.11.11.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest