Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ndruu

MODERÁTOR

Túl sok mindent nem kell elárulni a topikról, a cím adja önmagát.

A topik annak idején véletlenül került "megalapításra", ugyanis csak egy spontán kérés alapján született meg az első hozzászólás, vele együtt pedig a topik.
    Azóta a nagy érdeklődés miatt sok ezer hozzászólás született (közel 20 ezer).
    Mivel a Ri/OS 5 már csak 50000 után nyit új topikot, ezért úgy vélem ideje egy megfelelő első hozzászólást barkácsolni, amiben pár hasznos info segíti a keresett dal címének/előadójának nevére váró tagokat.

Ha tudunk segítünk. Nagy segítség nekünk, ha a keresett számból van egy részlet is, amit meg tudunk hallgatni. Néha sikerül dalszöveg alapján is kitalálnunk, hogy melyik előadó melyik számáról van szó.

Hasznos információk, tanácsok:

- Ha reklámok zenéi érdekelnek, nézd meg a www.reklamadatbazis.hu-t, ahol rengeteg reklámban szereplő zene előadójára és címére fény derülhet. Ha ott nincs, akkor itt szívesen segítünk.

- Ha YouTube-on láttál egy jó klippet/hallottál egy jó zenét és kíváncsi vagy rá, hogy mi volt az, érdemes először körbenézni a Comment-ek között, ugyanis sokszor ott már meg vannak válaszolva a kérdések. Természetesen ha több száz, vagy több ezer Comment van, és nem bírod őket végigolvasni, akkor itt szívesen segítünk, hátha valaki egyből tudja. :)

Természetesen videóklippek terén is tudunk segíteni. (Bár volt már videóklipp kereső topik, de mindegyik zátonyra futott sajnos. Igazából beleolvadt ebbe a topikba.)

Nem tudom mennyire megoldható, de ha lehet akkor a kéréseket és a válaszokat ON-ba tegyük, a Köszöneteket (mert azért nekünk is jól esik a fáradozásért járó köszönet...) pedig tegyük OFF-ba, így a topik jobban átlátható marad. A kérések ezáltal (ha valaki véletlenül kimaradna) jobban kiemelkednek, így biztosabban kap rá választ az illető.

Ez a topik eléggé baráti hangulatú, szóval mindenről lehet beszélni, de akkor azt (szintén az átláthatóság kedvéért) tegyük OFF-ba.

Archívum:

Nem tudom a dal címét... Archívum III.
    Nem tudom a dal címét... Archívum II.
    Nem tudom a dal címét... Archívum I.

Módosította: Ndruu

2007.11.11.

Új hozzászólás Aktív témák