Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
> Az ASBL kikapcsolásához a TPC & GSR kikapcsolása is kell, vagy elég csak a TPC-t?
A 2 dolog egymastol teljesen fuggetlen, a linkelt kis post-ban ossze van foglalva, ezert irtam, hogy en mindkettot kikapcsoltam.
Es nem csak SDR-ral lehet gond, az csak pelda volt. Pl ha nem akarod kikapcsolni a TV-t egy rovid idore, akkor pl egy preset-et (pl Eco) beallithatsz 0-s oled light-ra, es atkapcsolsz kozben folyamatosan mozgo (es nem 3-40 perces, hanem hosszabb), logo-mentes tartalomra.DNLA-rol: B8-on nincs ezzel gond, bar en csak parszor probaltam.
Van egy olyan gyanum, hogy nem csak kliens, hanem szerver fuggo is a dolog.
Ha van Windows-od, akkor probald ki ezzel az egyszeru SimpleDLNA-val, hatha ... (En ezzel probaltam)Es meg1 erdekesseg ezzel kapcsolatban: ugye minden input kulonbozo preset beallitasokat hasznal. De a beepitett vido lejatszo is egy kulon input-nak szamit ebbol a szempontbol, azaz ennel is ujra kell konfig-olnod az osszes preset-et (SDR, HDR10, DV) ha ezt hasznalod

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Házimozi rendszer
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest